B. SPIRITUALITEIT
“Spiritualiteit duidt op een innerlijke beleving van het wezenlijke. Het gaat daarbij niet om het contact met de hoogste waarde buiten jezelf, maar de beleving ervan binnen de eigen ervaringswereld”. (De Parel, Ad Stemerding)

OPLEIDING SPIRITUEEL ENERGETISCH THERAPEUT
De Chakra’s naar een totale harmonie
Door middel van beweging, (energetische) meditatie, creatieve werkvormen en imaginaties kun je contact maken met je energiecentra. Hierdoor ontdek je, waar je jezelf tegenhoudt én hoe je daar anders mee om kunt gaan. Je zelfbewustzijn en persoonlijk evenwicht zullen groeien, waardoor veranderingen bij jou mogelijk worden. Bovendien leer je je verder af te stemmen óp – en te werken mét – de energie van jezelf en van anderen, waardoor heling en veranderingen kunnen plaatsvinden. De opleiding is ook toegankelijk voor diegenen die zichzelf innerlijk willen ontwikkelen.

De Parel in jezelf
Van Bewustwording naar Spiritualiteit en Mystiek
Als je deze stappen volgt en zet kun je je conditioneringen en blokkades tegen komen, maar ook ervaren hoe ’t is als de energie vrij kan stromen. Dan kan zich ’n spirituele kracht ontwikkelen, die je helpt om afstand te doen van de sluiers van het ego. Zo wordt ’t mogelijk om te leven in liefde en eenheid met ’t Grote Geheel.